Leadcast

Leadcast

Haluatko kuulla kokemuksia ja näkemyksiä Suomen liike-elämän huipulta? Kaipaatko vinkkejä, motivaatiota ja innostusta omalle urallesi? Jos vastauksesi on kyllä, Leadcast on sinua varten. Leadcastissa Maria Wasastjerna ja Essi Weseri sukeltavat CV:tä syvemmälle ja keskustelevat Suomen liike-elämän huippujen kanssa heidän urapoluistaan ja johtajuudesta. Kuulemme inhimillisiä tarinoita menestyksen takaa ja saamme arvokkaita oppeja, jotka hyödyttävät meitä jokaista niin uralla kuin elämässä ylipäätään. Uusi jakso joka toinen keskiviikko!
Reviews:
133. Turkka Kuusisto, Posti Groupin toimitusjohtaja: Supervoimana aitous
March 22, 2023x
2
00:35:2940.63 MB

133. Turkka Kuusisto, Posti Groupin toimitusjohtaja: Supervoimana aitous

Diplomi-insinööri Turkka Kuusisto johtaa 21 000 hengen Posti Groupia. Tässä jaksossa kuulemme Turkan työstä ja urahypystä toimitusjohtajan rooliin. Mitä neuvoja Turkalla on roolia vaihtavalle tai uraloikkaa tekevälle? Puhumme toimitusjohtajuuden hyvistä ja haastavista puolista, ajankäytöstä sekä kalenterin hallinnasta. Miksi agendaton aika on niin tärkeää? Keskustelemme myös Postin muutosmatkasta ja sen johtamisesta. Miten pienen kylän verran ihmisiä saadaan muutokseen mukaan?

132. Helena Puolakka, ravintoloitsija ja huippukokki: Kunnianhimoinen kapteeni
March 08, 2023x
1
00:31:5136.46 MB

132. Helena Puolakka, ravintoloitsija ja huippukokki: Kunnianhimoinen kapteeni

Tästä alkaa meidän 10. tuotantokausi! Kevään ensimmäisessä jaksossa vierailee Helena Puolakka, yksi Suomen arvostetuimpia keittiömestareita, joka luotsaa Savoy-ravintolaa. Helena tunnetaan myös Master Chef Suomen tuomarina. Kuulemme Helenan kiehtovan urapolun käänteistä Lontoon ja Pariisin Michelin-ravintoloissa. Mitä ulkomailla vietetyt vuodet opettivat? Miten työskentely Gordon Ramsayn keittiössä muokkasi Helenan johtamisfilosofiaa? Puhumme myös ammatillisesta kutsumuksesta ja intohimosta työhön sekä palautumisesta ja tasapainon etsimisestä.

131. Elisa Markula, VR:n toimitusjohtaja: Arvot pitävät raiteilla
December 21, 2022x
8
00:42:3548.75 MB

131. Elisa Markula, VR:n toimitusjohtaja: Arvot pitävät raiteilla

Vuoden viimeisessä jaksossa ennen joulutaukoa pääsemme keskustelemaan VR:n uuden toimitusjohtajan Elisa Markulan kanssa. Kuulemme Elisan urapolun haasteista ja käänteistä alkaen siitä, miten heitto syvään päätyyn Pietariin opetti ja kasvatti nuorta johtajaa. Puhumme ihmismielen selviytymismekanismeista, Elisan viettämästä puutarhalomasta ja siihen liittyvästä pelosta - kelpaanko minä? Mitä seuraavaksi? Lisäksi keskustelemme hyvän johtajuuden heijastusvaikutuksista sekä työkulttuurin pito- ja vetovoimasta. Entä mitkä ovat johtajuuden 3 K:ta?

130. Eeva Ahdekivi ja Pauli Anttila: Hallitustyö ja roolit
December 14, 2022x
7
00:42:1348.33 MB

130. Eeva Ahdekivi ja Pauli Anttila: Hallitustyö ja roolit

Directors’ Institute Finlandin kanssa tehdyn hallitustyötä koskevan sarjan viimeinen osa on täällä! Vierainamme ovat hallituskonkari Eeva Ahdekivi sekä Solidiumin sijoitusjohtaja Pauli Anttila. Keskustelemme hallitustyöstä ja siihen liittyvistä eri rooleista. Miten hallituksen puheenjohtaja luovii vaikeiden tilanteiden läpi? Onko käynnissä kehitys jo liiankin monimuotoisiin hallituksiin? Entä uudistuvatko hallitukset riittävästi? Eeva ja Pauli kertovat meille myös omien urapolkujensa käännekohdista sekä haastavimmista hetkistä ja jakavat meille elämänsä motot.