“Lift People and Business.”

Tuuli Kirsikka Pirttiaho

Olen johdon, yrittäjien ja henkilöstön valmentaja. Liike-elämän johto-, kehittämis- ja valmennustehtävissä olen toiminut yli 30 vuotta ja lähes 8 vuotta päätoimisesti valmentajana. Autan sinua löytämään merkityksiä ja selkeyttä toiminnassasi, uutta energiaa ja inspiraatiota itsestäsi, muista sekä tilanteista. Tarjoan sinulle työvälineitä itsetuntemuksesi, johtamisen, viestinnän ja hyvinvoinnin tueksi. Valmennuksessa tulet kuulluksi tarkasti. Työskentelen kanssasi luovasti ja sitoutuneesti.

Valmennuksessa kanssani löydät uusia voimavaroja ja ulottuvuuksia, itsetuntemuksesi syvenee, tunnistat mikä on tärkeää, tutkit uteliaammin, kokeilet rohkeammin ja teet valintoja jotka vievät eteenpäin. Voit myös ilmaista itseäsi uudistuneesti. Mielestäni liiketoiminnan kehittämisessä ihmisten kehittyminen on usein tärkeintä ja ihmisen polulla taas uudistuva ja utelias mieli sekä luottamus. Viitekehyksiäni johtamisen teemojen lisäksi ovat mm. positiivinen ja humanistinen psykologia, fenomenologinen ja hermeneuttinen filosofia.


Tunnistatko itseäsi näistä?

Etsitkö vahvistusta johtamistyyliisi tai haluatko johtaa vähemmän kuormittuen ja saada stressiä hallintaan? Haluatko löytää uutta potentiaalia itsestäsi tai tiimistäsi? Entä lisätä luovuutta, positiivisuutta ja rohkeutta? Pitäisikö sinun tehdä päätöksiä tai ottaa uusia askeleita elämässä, työssä tai liiketoiminnassa? Haluaisitko kuunnella kehoasi ja mieltäsi tarkemmin? Voisitko löytää itsesi uudelleen?

Vahvuudet

  • Johtajuus ja yrittäjyys
  • Rohkeus ja uudistuminen
  • Stressinhallinta, palautuminen ja fokusointi 
  • Vaikuttava viestintä ja vuorovaikutus
  • Luovuus ja innovatiivisuus

Kielet

Suomi, English

Koulutus/kokemus

Co-Active Coaching Training CPCC, International Coaching Federation PCC, Positive Intelligence PQ Coach, jatkokoulutuksessa PCEC & MSc Coaching, Henley Business School, Focusing Certification -koulutuksessa. Kursseja mm. HHJ-kurssi, JCI Leadership, fasilitointi, markkinointi, monet yrittäjyyden teemat. Yliopisto-opintoja yhteiskuntatieteissä, viestinnässä ja johtamisessa. Olen ollut mukana lukuisissa yrityksissä, järjestöissä ja julkisella sektorilla, kehittämis- ja muutosprosesseissa sekä omistus- ja hallitustoiminnassa. Johtotehtävissä 1990-, yrittäjänä 1996-. Toimin yritykseni Thewind Oy:n toimitusjohtajana. Olen myös hiihdonopettaja ja alppilajien harrastaja ja kahden aktiivisen pojan äiti.

← Takaisin