“Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.” - Nora/Skam

Melinda Holmén

Coaching on oivalluksia tuottava, inspiroiva ja herättävä prosessi. Usein ihminen ei kuitenkaan muutu tai muuta käyttäytymistään pelkästään oivalluksien avulla, tarvitaan myös vahva “mental fitness”, jotta muutos olisi pysyvä. Autan sinua toteuttamaan oivalluksiasi arjessa ja löytämään motivaatiota sekä työkaluja pysyviin ratkaisuihin. Coachina saat minusta objektiivisen, uteliaan, sinua haastavan ja peilaavan partnerin. Tulet ymmärtämään ja näkemään miten mielesi ja kehosi toimivat yhdessä, miten ajatusmalleja voi muuttaa, miten uskomukset vaikuttavat toimintaasi ja mikä kaikki on mahdollista, kun sinä johdat mieltäsi eikä toisinpäin.

Olen johtanut Suomen kannattavinta vähittäiskauppaa ja hyödyntänyt johtajana coaching -työkaluja motivoidakseni ja kehittääkseni tiimiäni myynnissä ja asiakashallinnassa. Koettuani itse coachingin hyödyt ymmärsin, että tämän parissa haluan työskennellä. Uuden uravalinnan jälkeen koulutin itseni uudelleen, tein täyskäännöksen. Coachina autan nyt yrityksiä ja ihmisiä hyödyntämään heidän täyden potentiaalinsa. Ura- ja johtajuusteemat ovat lähellä sydäntäni. Siihen kuuluvat myös palautteen antaminen, vaikeat keskustelut ja päätösten teko.Tunnistatko itseäsi näistä?

Et ole varma, oletko oikealla polulla urallasi / olet muutostilanteessa urallasi / kärsit “huijarisyndroomasta” ja toivot, että sinulla olisi parempi itseluottamus / haluat auttaa tiimiäsi saavuttamaan parhaan mahdollisen potentiaalinsa ja yhteishengen / kehittyä johtajana tai johtajaksi / päätöksenteko tuntuu vaikealta / toivot tukea konfliktitilanteisiin (esim. vaikeat keskustelut, palautteen antaminen ja vastaanottaminen)

Vahvuudet

  • Valmentava johtaminen: konkreettiset työkalut / kuunteleminen / palautteen antaminen / oma rooli ja tyyli johtajana / kehityskeskustelut)
  • Uravalmennus: kehittyminen nykyisessä roolissa, uuden työn/suunnan löytäminen, muutostilanteet, työnhaun dokumenttien teko ja työnhaun kanavien sparraus
  • Itsekriittisyys / huijarisyndrooma
  • Tiimivalmennukset
  • Work/life balance
  • Mental Fitness Positive Intelligence (PQ) työkaluja hyödyntäen

Kielet

Suomi, English, Svenska

Koulutus/kokemus

KTM Hankenin Kauppakorkeakoulu Helsinki, LCF (Life Coach Finland), EMCC sertifioitu, CTI-trained Co-Active Coach sertifioinnissa (Co-Active Training Institute, CTI, on yksi maailman johtavia coaching ja leadership kouluttajia.) Narrative Big 5 (persoonaallisuusarviointi) sertifioitunut coach. Työskennellyt Brand Managerina, Client Relationship Management vastaavana isoissa kansainvälisissä yrityksissä. Suomen kannattavimman vähittäiskaupan vetäjä, urakäännöksen tehnyt coach. Kolmen lapsen äiti. 

← Takaisin