“Everyone is a leader”

Marika Nikkinen

Olen työskennellyt liike-elämässä yli 20 vuotta HR, myynti- ja esimies- ja johtotehtävissä. Vuonna 2018 päätin hypätä pois oravanpyörästä ja siitä lähtien olen työskennellyt yrittäjänä johtamisen valmentajana ja coachina, yksityisellä ja julkisella sektorilla Suomessa ja kansainvälisesti. Työskentelen yhteistyössä useamman kansainvälisiä coaching -palveluita tarjoavan organisaation kanssa, joiden kautta pääsen kurkistamaan monenlaisiin organisaatiokulttuureihin ympäri maailman ja työskentelemään Fortune 500 yritysten johdon ja henkilöstön parissa. Minulla oli burnout vuonna 2015 ja se oli käännekohta elämässäni. Hyvinvointi onkin kantava teema useilla coaching -asiakkaillani ennen kuin pääsemme sukeltamaan muihin teemoihin.

”Everyone is a leader” on suosikki mottoni ja myös missioni coachina. Jokainen meistä on oman elämänsä johtaja. Teemme jatkuvasti valintoja, joista olemme vastuussa, olemme sitten hiljaa tai äänessä. Tavoitteenamme on tukea ja kasvattaa itsetuntemusta, vahvistaa sisäistä johtajuutta ja avata näin uusia väyliä kehittymiseen. Tämä tapahtuu työskentelemällä mm. omien, ajatusten, asenteiden, uskomusten ja tunteiden kanssa, jotka vaikuttavat käyttäytymiseen ja myös saavutettaviin tuloksiin. Autan sinua selventämään tavoitteitasi, tukemaan ja haastamaan sinua ja pitämään sinut vastuullisena matkalla kohti tavoitteitasi.

Tunnistatko itseäsi näistä?

Olet stressaantunut ja burnoutin partaalla / rajojen vetäminen työn ja vapaa-ajan välillä tai elämässä yleensä on vaikeaa / vältät päätöksiä oman hyvinvointisi eteen / haluaisit vahvistaa itsetuntoasi tai positiivista puhetta itsestäsi mutta et tiedä miten / haluat elämääsi tasapainoa ja merkitystä / haluat löytää omannäköisesi polun elämässä.Vahvuudet

  • Kehon ja mielen hyvinvointi
  • Elämän tasapaino
  • Stressinhallinta
  • Arvot ja merkityksellisyys
  • Henkinen kasvu

Kielet

Suomi, English

Koulutus/kokemus

Minulla on liiketalouden maisterin tutkinto. CPCC (Certified (Professional Co-Active Coach) coaching sertifiointini olen suorittanut 2017-2018 Co-Active Training Institutella (CTI), joka on yksi maailman johtavia coaching ja leadership kouluttajia. International Coaching Federation (ICF) kautta minulla on Professional Certified Coach (PCC) akkreditointi. Näiden lisäksi olen käynyt 10 kuukautta kestävä Co-Active Leadership valmennuksen, joka on syväluotaava itsen johtamisen ja johtamisen ohjelma. Suoritan parhaillaan Mental Health Coaching sertifiointia yhteistyökumppanini Modern Healthin kautta.

← Takaisin