“Do what you love, love what you do”

Aleksi Litovaara

Ratkaisukeskeisyys, mindfulness -läsnäolo ja positiivinen psykologia marinadissa kypsynyt avarakatseinen maailmanmatkaaja, huippu-urheilija, herkkä isä ja luova moniosaaja.

Olen hilpeän jämäkkä coach, joka osaa antaa aikaa kuuntelulle ja paineiden purkamiselle sekä rajata ja innostaa tavoitteen suuntaan. Olen toisen polven coach ja päässyt hyödyntämään elämässäni erilaisia keho/mieli työkaluja, tunnetyöskentelyä, onnistumisstrategioita, tavoitteellisuutta, mielikuvaharjoituksia sekä rentoutumismenetelmiä yli 30 vuotta. Nämä työkalut ovat auttaneet lukuisia yksilöitä, tiimejä sekä organisaatioita saavuttamaan tavoitteita joihin päästyä voi nostaa kädet ilmaan ja huutaa: WAAAAUUU!Tunnistatko itseäsi näistä?
Et saa suunnittelemiasi asioita tehtyä ja toteutumaan tiimissä / työn ja vapaa-ajan erottaminen on vaikeaa / tarvitsisit laadukkaampaa unta ja palautumista / haluaisit eroon epäilyistä ja itsekriittisyydestä / toivoisit tietäväsi mitä haluat (työ)elämältä / stressaa ja et saa mieltä rauhoittumaan / myyntimotivaatiosi on hukassa.

Asiakkaitteni onnistumistarinoita: suuryrityksen johtajan urafokuksen löytyminen, startupin henkilöstön liikunnan lisääminen, isännöitsijätiimien stressinhallinta yt-kierteessä, osastopäällikön työroolin kirkastaminen, Fortune 10 yrityksen myyntitiimien hyvinvointi sekä  yksinyrittäjän myynti ja markkinointi strategian toteuttaminen.

Vahvuudet

  • Itsensä johtaminen ja tarkoituksenmukainen tehokkuus
  • Keskittyminen ja läsnäoleva vuorovaikutus
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi, palautuminen ja uni
  • Epäilyjen ja alisuoriutumisen tilalle intoa ja itseluottamusta
  • (Työ)elämän suunta ja selkeys

Kielet

Suomi, English

Koulutus/kokemus

Professional ICF Certified Coach (PCC), Solution Focused Coach (SFCT), Solution Focused Supervisor (STOry), Holistic Life, Career & Executive Coach, Mindfulness Coach, Trained Teacher of Mindful Self-Compassion (MSC), Asahi health® Instructor, Licensed Trainer of NLP Licensed, Sports Performance Coach, Firstbeat Expert, Solution Focused Brief Therapist 40 op (IASTI) - Koulutuksessa 30.11.22 asti.

← Takaisin